• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Participació ciutadana Formentera exposa els pressupostos participatius del 2018

Formentera exposa els pressupostos participatius del 2018

foto pressupostos participatius 018 1El Consell de Formentera va celebrar ahir dimecres la sessió participativa d’exposició i estudi dels pressupostos participatius per al 2018.

La sessió, conduïda per la consellera de Participació Ciutadana, Sònia Cardona, i el conseller d’Infraestructures i Mobilitat, Rafael González, va iniciar-se amb l’informe de l’estat d’execució dels projectes dels pressupostos participatius 2017.

D’aquests, el parc infantil i juvenil de Sant Ferran s’espera que sigui una realitat a mitjans de l’any vinent, mentre que el circuit saludable, previst a la mateixa població, acumula retard, ja que per realitzar el circuit són necessàries les cessions de diferents propietaris. Tota manera, s’hi continua treballant i es recollirà als pressupostos del Consell del 2019.

Tot seguit es van exposar els 26 projectes presentats la passada primavera, la majoria integrats ens els àmbits d’Esports, un 30%, Joventut i Benestar Social, un altre 30%, i Medi Ambient, un 21%.

Entre aquests projectes, presentats per una desena d’entitats, destaquen entre altres la millora de la seguretat vial a es caló i la carretera entre Sant Ferran i es Pujols, un parc de patinatge (skate park) a Sant Francesc, la instal·lació de fonts d’aigua potable a les escoles públiques, la instal·lació d’un rocòdrom al pavelló esportiu de l’IES Marc Ferrer, la creació d’un parc infantil al Pilar de la Mola, el muntatge de papereres amb separació per a reciclatge, l’augment de la seguretat als passos de vianants o la unificació CEIP Mestre Lluís Andreu tancant el carrer mitjançant dues portes metàl·liques per unir el dos mòduls de l’escola.

Les propostes presentades que s’estimen viables, aproximadament un 50%, seran ara enviades a les associacions representades al Consell d’Entitats perquè les puguin avaluar i puntuar. Les entitats tenen fins al 10 de desembre per emetre les seves votacions i triar quins seran els projectes que finalment seran escollits per dur a terme.

Ens trobareu a:
Carrer Mallorca, 19
07871 Sant Ferran de ses Roques
tel. 971 32 12 75 · fax 971 32 12 76
participacio@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera

Ràdio Illa

Revista Formentera més propera

ministerio_igualdad_1

institut_balear_dona_1

participacio_govern_1