• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports El Consell activa les mesures preventives arran d’un cas de covid-19 a l’Escola de Vela

El Consell activa les mesures preventives arran d’un cas de covid-19 a l’Escola de Vela

El Consell de Formentera, juntament amb el centre de coordinació de casos covid-19 de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, ha activat les mesures preventives establertes per protocol sanitari arran de la detecció d’un cas positiu per part d’un alumne, que va ser asimptomàtic, de l’Escola de Vela.

El cas es va comunicar el dissabte per part de la família als responsables de l’Escola de Vela i des d’aquest moment es varen activar els protocols. Al llarg del cap de setmana i durant el dia d’avui es va contactar amb les famílies dels alumnes de l’Escola per informar-los del positiu i del tancament de l’Escola durant aquesta setmana com mesura preventiva, també s’estan fent les proves de PCR entre els contactes estrets del cas, així com dels monitors de l’Escola de Vela.

La consellera d’Esports, Paula Ferrer, vol transmetre tranquil·litat a les famílies i ha assenyalat que “s’estan seguint els protocols que ens marquen des de l’Àrea de Salut”. També, la consellera hi ha subratllat que “s’ha tancat l’escola de manera preventiva a l’espera dels resultats de les proves”. A més, cal recordar que durant la realització dels cursos de vela s’han seguit les mesures de prevenció com el distanciament social i la mascareta, i que s’està desinfectant diàriament el material i les instal·lacions.


17 d’agost de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo