• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Mobilitat Renovades 2.000 autoritzacions d’aparcament a la zona blava i verda en 15 dies

Renovades 2.000 autoritzacions d’aparcament a la zona blava i verda en 15 dies

foto 2021 zona blavaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Mobilitat, informa que durant els primers 15 dies de febrer s’han renovat devers 2.000 autoritzacions per aparcar a la zona blava i verda de Formentera per part dels residents, segons ha explicat el conseller de Mobilitat, Rafael González. “Sumades a les renovacions fetes des de l'estiu, en total hi ha actives 4.000 autoritzacions d'aparcament gratuït a la zona blava i verda”, ha concretat.

Des del passat 1 de febrer els controladors de l’aparcament regulat han tengut com a prioritat fer una campanya informativa entre els conductors sobre la necessitat de fer aquestes renovacions perquè tots els formenterers i formentereres tenguessin les autoritzacions en vigor, el pròxim dilluns 22 de febrer finalitza aquesta campanya i el servei torna a la normalitat.

Renovacions
Les renovacions es poden seguir tramitant a través de la OVAC: https://ovac.conselldeformentera.cat > tràmits i gestions > llicències i permisos > Sol·licitud d'autorització / renovació d'autorització de zona blava – verda. També es poden tramitar de manera presencial a l’OAC, Oficina d’Atenció Ciutadana. En cas de dubte o per a més informació es pot trucar al telèfon del Consell 971 32 10 87.

Recordam que durant la declaració del primer estat d’alarma, el passat mes de març, la zona d’aparcament regulat va quedar suspesa i es va reactivar al mes de juliol. El Consell va decidir prorrogar les autoritzacions per evitar que gran part de les renovacions es produïssin durant els mesos d’estiu, coincidint amb els mesos de major activitat econòmica i major demanda d’aparcament. La renovació automàtica de les autoritzacions finalitzava amb l’inici del mes febrer.


19 de febrer de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
c. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
mobilitat@conselldeformentera.cat

Ministerio de Fomento

Tràmits de Marítim del Govern Balear

Federació Balear de Motonàutica