• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura El pròxim dilluns obre les portes l’exposició dels alumnes del curs de pintura impartit de l’artista Teresa Matilla

El pròxim dilluns obre les portes l’exposició dels alumnes del curs de pintura impartit de l’artista Teresa Matilla

cartell 2021 expo teresa matillaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el pròxim dilluns 5 d’abril a les 18 hores obri portes l’exposició dels alumnes del curs de pintura impartit per l’artista Teresa Matilla. Enguany, l’alumnat ha treballat la composició, han continuat aprofundint en el maneig de les textures i, tal com explica la mateixa professora “s’ha volgut compensar d’alguna manera aquesta situació pandèmica amb informació i exercicis a través de les xarxes socials”.

A l’exposició es presenten les obres del curs 2020 que, arran de la pandèmia, no es varen poder exposar, i les del curs actual. En les obres podrem veure com s’han treballat diverses tècniques com ara l’oli, acrílic i tècniques mixtes, utilitzant el reciclatge tant en els suports com en els volums.

L’exposició es podrà veure fins al 10 d’abril a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell”. L’horari és de dimarts a dissabte d’11 a 14 h i de 18 a 20 h.

31 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera