• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Mobilitat Els residents de Formentera han d'acreditar-se per circular durant el període de regulació de formentera.eco

Els residents de Formentera han d'acreditar-se per circular durant el període de regulació de formentera.eco

foto 2022v formenteraecoEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Mobilitat, informa que 7.505 vehicles de residents (que tenen l'acreditació per aparcar a la zona blava en vigor o que paguen l'impost de circulació a Formentera) han obtengut automàticament l'acreditació per accedir, circular i estacionar a l'illa, durant el període de regulació de formentera.eco, que aquest any és del 15 de juny al 15 de setembre.

Els conductors poden consultar al web www.formentera.eco, a un apartat específic on s'ha d'introduir la matrícula, que l'autorització està en vigor. Els que no compleixen els anteriors requisits han de demanar l'acreditació en un senzill tràmit al mateix web. Els camions, furgonetes d'alta capacitat, tractors o remolcs també l'han de sol·licitar. L'acreditació és gratuïta per als residents.

El Consell posarà en marxa una campanya de comunicació en els pròxims dies perquè tots els residents comprovin que tenen l'acreditació o facin el tràmit. El compliment d'aquesta normativa el supervisarà durant el període de regulació la Policia Local, els controladors d'aparcament i les càmeres de lectura de matrícules tant mòbils com fixes que hi haurà per l'illa.

24 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
c. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
mobilitat@conselldeformentera.cat

Ministerio de Fomento

Tràmits de Marítim del Govern Balear

Federació Balear de Motonàutica