• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació Gala d'entrega dels premis de Sant Jordi i exposició de punts de llibre i de relats literaris

Gala d'entrega dels premis de Sant Jordi i exposició de punts de llibre i de relats literaris

foto 2023iv sj gala expo BEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que des d'ahir dilluns fins al dissabte 29 d'abril el Centre Antoni Tur "Gabrielet" acull l'exposició de la XXIII edició del Concurs de punts de llibre Antoni Tur "Gabrielet" i del Concurs literari infantil Robert Lewis Baldon. L'horari de visita és de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores. Aquesta mostra recull les obres dels alumnes dels centres educatius d'infantil i primària CEIP Sant Ferran de ses Roques, CEIP Mestre Lluís Andreu, CEIP El Pilar, CEI Virgen Milagrosa i les escoletes.

Precisament, aquests alumnes i les seues famílies varen assistir ahir a la gala d'entrega dels premis de Sant Jordi que es poden veure en aquesta exposició. La consellera de Cultura, Vanessa Parellada, ha mostrat la seua satisfacció "per la tarda que vàrem viure ahir, amb el cinema completament ple de famílies i alumnes que han participat en aquests concursos que fomenten la pintura i l'escriptura, i que ja estan arrelats a la nostra illa i a les nostres escoles". Per la seua part, la vicepresidenta i consellera d'Educació, Alejandra Ferrer, ha felicitat a tots els participants pel gran nivell de les obres presentades i ha agraït a les escoles la seua col·laboració.

Des de l'àrea d'Educació i Cultura s'han fet regals conjunts per a les classes premiades, i individuals per als alumnes guardonats. Aquests regals contenen llibres i elements relacionats amb la pintura i la música. La gala d'entrega de premis va tenir lloc ahir a les 17.30 hores a la Sala de Cultura (Cinema) i va ser amenitzada per la companyia Anakrònica, amb l'espectacle La rosa i el drac.


25 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1