• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

15 participants en el curs de desfibril·lador per a clubs esportius

foto 2021 CENF AEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, va organitzar el passat dissabte el curs de desfibril·lador semiautomàtic i SVB per als clubs de Formentera i el personal d’Esports del Consell al Centre d’Esports Nàutics, CENF. El curs, gratuït per a tots els participants, va estar impartit per l’empresa Emergency Staff i va tenir una durada de 8 hores.

En total, varen participar-hi un total de 15 persones de diferents clubs, com són Dojo Formentera, Club Surf Formentera, Club Tennis Formentera, Hockey Club Formentera, Cosmitos EC Formentera, Club Natació Formentera, Escola de Vela i personal de l’àrea d’Esports del Consell. La valoració dels participants en el curs va ser molt positiva.

26 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Conveni de col·laboració entre el Consell i la SD Formentera per a la coordinació i gestió de l’Escola de Futbol Base

foto 2021 conveni sd formenteraLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el president de la SD Formentera, Toni Roig, han signat un conveni de col·laboració per a la coordinació i gestió de l’Escola de Futbol Base de Formentera per a l’any 2021. A la signatura del conveni també ha estat present la vicepresidenta Ana Juan.

Mitjançant aquest conveni, el Consell de Formentera subvenciona amb 35.000 euros a la SD Formentera, que es farà càrrec de la posada en marxa i el desenvolupament de l’activitat concertada mitjançant una planificació anual de l’activitat. A més, el Consell, com a propietari de la instal·lació, es compromet a cedir temporalment l’ús propi d’aquesta.

21 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Conveni de col·laboració del Consell amb el Club Tennis Illa de Formentera per la gestió de les pistes de tennis i pàdel municipals

foto 2021 tennis conveniLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el president del Club Tennis Illa de Formentera, Jorge Jiménez, han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual el Consell subvenciona al club amb 56.000 euros per a la gestió d’ús i el manteniment de les pistes de tennis i pàdel de la institució insular per l’any 2021. La vicepresidenta primera, Ana Juan, també ha estat present a l’acte de signatura.

De la quantitat subvencionada, 45.000 euros es destinen per a la contractació dels serveis del personal tècnic per portar les activitats de l’Escola Municipal de Tennis del Consell i 11.000 euros són per realitzar la gestió, el manteniment i la neteja de la instal·lació esportiva. El Club Tennis Illa de Formentera haurà de permetre l’accés, l’ús i el gaudi d’aquestes instal·lacions a entitats esportives i altres; i es compromet al manteniment ordinari de les instal·lacions.

20 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Consell i Club Surf Formentera renoven el conveni de col·laboració per a la coordinació de l’Escola de Vela

foto 2021 csf conveniLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el president del Club Surf Formentera, Alex Buchau, han signat avui el conveni de col·laboració mitjanant el qual el Consell subvenciona amb 35.000 euros la coordinació de l’Escola Municipal de Vela de Formentera l’any 2021. La vicepresidenta primera, Ana Juan, que assumeix temporalment les competències d’Esports, també ha estat present a la signatura del conveni.

Amb aquesta subvenció, el Club Surf Formentera aportarà els monitors per al desenvolupament de l’Escola Municipal de Vela que es desenvolupa al Centre d’Esports Nàutics de Formentera. A més, els entrenadors que designi el club estaran supervisats pel coordinador del CENF.

19 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Aquest diumenge torna el ciclisme en ruta a Formentera

cartell 2021 ciclisme rutaOrganitzat pel GE Espalmador, en col·laboració amb l’àrea d’Esports del Consell de Formentera, aquest diumenge 28 de març se celebra l’XI Trofeu Illa de Formentera de ciclisme en ruta, una de les proves més destacades del calendari autonòmic. La cursa, puntuable pel Challenge Balear de carretera Interilles, començarà a les 9.30 hores pels corredors de tercera categoria i amb un recorregut de 46,80 km; i a les 11.30 hores per la primera i segona categoria, amb un recorregut de 82,50 km. De moment, hi ha prop de 150 inscrits en una prova que està oberta a les categories masculina i femenina en Màster 60, Màster 50, Màster 40, Màster 30, Sub 23, Cadet i Junior.

24 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 7 de 38

7

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo