• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

Conveni de col·laboració entre el Consell i l'Associació de Gestors Esportius Professionals de Balears per impulsar la formació i gestió esportiva a l'illa

foto 2021 conveni AGEPIBLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el president de l'Associació de Gestors Esportius Professionals de les Illes Balears, Josep Lluís Berbel, han signat un conveni de col·laboració per l'impuls d'actuacions formatives, sobre diferents temes relacionats amb l'activitat física i l'esport a Formentera. El conveni, que no implica cap contraprestació econòmica per cap de les dues parts, també recull l'assessorament en matèria de planificació i actuacions relatives a la gestió esportiva en general. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha estat present a la signatura del conveni.

18 de novembre de 2021
Área de Comunicacio
Consell de Formentera

Diada Esportiva aquest dissabte al Poliesportiu Antoni Blanc i la piscina municipal

L'àrea d'Esports del Consell de Formentera ha organitzat per aquest dissabte 13 de novembre una Diada Esportiva amb diferents activitats programades al Poliesportiu Antoni Blanc i a la piscina municipal. La Diada forma part del programa d'esdeveniments que se celebren a Formentera amb motiu del Dia de la Infància.

Les activitats començaran a les 9.30 hores amb una exhibició dels alumnes de l'escola de tir amb arc, posteriorment es faran exhibicions de taekwondo (10.00 h), judo (10.30 h) i flow dance (11.00 h). El programa continuarà a les 11.15 h amb una activitat de l'escola de bàsquet i la disputa d'un partit de categoria mini bàsquet del club Basquet Trasmapi Formentera. Els actes al poliesportiu finalitzaran amb un partit de futbol sala femení de l'Escola Cosmitos a partir de les 12.45 h.

Paral·lelament, la piscina municipal estarà oberta de 9.30 a 13.30 h per fer bany lliure en família i jugar als circuits aquàtics. Els banys seran per torns i cal fer reserva prèvia al telèfon 971 321 240 o al Poliesportiu Antoni Blanc.

8 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2021 diada esportiva

Cap de setmana de ciclisme BTT per Formentera

foto 2021 volta bttEl Consell de Formentera ha presentat avui la VI BTT Volta Cicloturista Formentera i la XXVII BTT La Mola, dues proves que recorreran l’illa entre el 22 i el 24 d’octubre i que estan organitzades per l’àrea d’Esports del Consell amb la col·laboració de l’àrea de Turisme, d’Unisport Consulting i GE Espalmador.

La Volta consta de tres etapes que transcorren per diferents indrets de l’illa. En total es completaran noranta quilòmetres amb un desnivell acumulat de 1.200 metres. A més, com en anteriors edicions, els corredors que vulguin competir tendran l’opció de participar el diumenge 24 d’octubre a la BTT La Mola, amb sortida i arribada al Pilar de la Mola, una prova de 26,6 quilòmetres i 530 metres de desnivell i puntuable per al Campionat Pitiús de BTT.

La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, ha destacat "l'extens calendari esportiu d'aquest mes d'octubre a l'illa, amb prop de cinc mil esportistes" i ha assenyalat que el Consell sempre estarà al costat dels esportistes i clubs "per promocionar l'esport i organitzar proves com aquestes". La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha recordat els nombrosos esdeveniments que organitza el Consell per descobrir Formentera a l'octubre i ha convidat als participants i acompanyants a gaudir de l'illa". Per la seva part, la consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha agraït als organitzadors i patrocinadors "per continuar apostant per Formentera per celebrar proves esportives".

En la presentació també han set presents el director d’Unisport Consulting, Manuel Hernández; el representant del GE Espalmador, Jesús Ferrer; i Alex Marí, director comercial de Trasmapi, patrocinador de la prova.

La primera etapa es disputarà divendres 22 d’octubre a partir de les 16 h amb un recorregut de 30 km amb sortida i arribada a Sant Francesc. El dissabte 23 se celebrarà la segona etapa, de 33,5 quilòmetres a partir de les 10 hores amb sortida i arribada també de Sant Francesc i la tercera (alternativa a la de competició) es farà el diumenge 25 a les 11.00 h a la Mola.

Les inscripcions per participar en aquesta prova són a la web www.elitechip.com i romandran obertes fins al 21 d’octubre, i de moment hi ha prop de 50 persones inscrites.


20 d’octubre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Prop de 3.000 atletes inscrits a la Mitja Marató Illa de Formentera i a la cursa 8km que se celebren dissabte

foto 2021 mitja maratoLa presidenta del Consell, Alejandra Ferrer, i la consellera d'Esports, Paula Ferrer, han presentat avui la XII Mitja Marató Illa de Formentera i la IX 8km Sant Ferran - La Savina que se celebraran aquest dissabte 9 d'octubre a l'illa. Ambdues proves reuneixen prop de tres mil atletes de diferents nacionalitats, que converteixen aquest esdeveniment en el més nombrós del calendari esportiu illenc. A la presentació també han assistit el gerent de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), Xisco Mateu; el director d'Unisport Consulting, Manuel Hernández, empresa organitzadora de la prova; el director comercial de Trasmapi, Alex Marí, i el director de l'Àrea de Negoci de CaixaBank a les Pitiüses, Carles Verde, patrocinadors principals de les proves.

La sortida de les dues proves serà a les 16.30 hores, la Mitja Marató, com és habitual, des del far de la Mola; i la de 8 km, des de Sant Ferran. La prova de 21 km té 1.750 inscrits i la de 8 km arriba als 1.150 atletes apuntats.

Alejandra Ferrer ha subratllat "l'atractiu d'aquesta competició, que també torna després que fos suspesa l'any passat per mor de la pandèmia, i que recorre pràcticament tota l'illa". A més, ha assenyalat la presidenta, "la prova és una oportunitat ideal pels participants i acompanyats de gaudir de Formentera a l'octubre, de la seva naturalesa, de les platges o de l'oferta gastronòmica".

Octubre, ple de proves esportives

D'altra banda, la consellera d'Esports ha agraït "la feina de l'organització, dels cossos de seguretat, de protecció civil, dels equips sanitaris i de les persones voluntàries que fan possible aquesta competició, un referent del calendari nacional i internacional". També ha recordat els esdeveniments que hi ha pendents aquest mes, com ara la Marnató del 16 d'octubre, i la VI Volta Cicloturista amb la XXVII BTT la Mola, dels dies 22, 23 i 24, "un mes que reuneix prop de cinc mil persones fent esport a Formentera". A més, Ferrer ha demanat disculpes i una mica de paciència pels talls intermitents del trànsit que provocarà la prova.

Per acabar, Manuel Hernández, d'Unisport Consulting, ha assenyalat "la rellevància d'aquesta prova que ha cobert pràcticament la quota de participants" i, com a exemple, ha destacat que ja hi ha set-cents preinscrits per a la Mitja Marató de l'any 2022.

Tall intermitent de carreteres

Així, per tal de salvaguardar la seguretat dels participants, el dissabte 9 d'octubre quedaran tancades al trànsit de vehicles les carreteres i vies següents:

· Carretera PM 820 (av. de la Mola), des del Restaurant Can Blaiet fins al far de la Mola (des de les 14.00 hores fins a les 17.30 hores).
· Carretera PM 820 des de Sant Ferran al Pilar de la Mola (des de les 16.00 hores fins a les 19.00 hores).
· Carretera PM 820-2, Sant Ferran - La Savina, pes Pujols (des de les 15.00 hores fins a les 19.30 hores).


6 d'octubre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Classes de “flow dance” i d'entrenament funcional per a adolescents al poliesportiu Antoni Blanc

cartell 2021 flow danceEl poliesportiu Antoni Blanc acull des d'aquesta setmana classes de flow dance i hit dirigides per a adolescents d'entre 12 i 17 anys i organitzades per l'àrea d'Esports del Consell de Formentera.

El flow dance són classes de ball amb coreografies actuals que se celebren els dimarts i dijous de 17.45 a 18.45 hores; i el hit són entrenaments funcionals que es faran els dilluns, dimecres i divendres de 18.15 a 18.45 hores.

La primera clase és de prova, però cal cita prèvia. Les inscripcions es poden realitzar al poliesportiu Antoni Blanc, al telèfon 971 32 12 40 o a través del correu electrònic poliesportiu@conselldeformentera.cat.

5 d'octubre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 2 de 38

2

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo