• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social

L'antropòloga Judit Besora, el pròxim dijous al cicle Xerrades per a famílies i docents

El cicle Xerrades per a famílies i docents que organitza l'àrea de Benestar Social del Consell torna el pròxim dijous dia 2 de febrer amb la conferència de l'antropòloga social Judit Besora (@lamevatribu) "Gestió de conflictes entre iguals". La xerrada se celebrarà dijous, 2 de febrer, a les 17 hores a la sala de plens del Consell i està oberta al públic en general.

A més, hi haurà servei d'acollida per a infants. Els interessats poden fer reserva prèvia al correu educaciosocial@conselldeformentera.cat o al telèfon 971 321 271.

27 de gener de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023i xerrades ii2

"La importància d'educar: com motivar" a càrrec d'Antoni Ballester aquest dijous al cicle Xerrades per a famílies i docents

Antoni Ballester, pare, mestre, professor de secundària i doctorat per la UIB, oferirà aquest dijous 26 de gener la conferència 'La importància d'educar: com motivar' dins del cicle Xerrades per a famílies i docents que organitza l'àrea de Benestar Social del Consell de Formentera.

Totes les sessions se celebren a la sala de plens i estan obertes al públic en general. A més, hi ha un servei d'acollida per a infants. Els interessats poden fer reserva prèvia al correu educaciosocial@conselldeformentera.cat o al telèfon 971 321 271.

23 de gener de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023i xerrades

Taller de formació de receptes per a les bones relacions de parella

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, organitza els pròxims 3 i 4 de febrer el taller de 'Receptes per a les bones relacions de parella'. L'objectiu d'aquestes jornades és oferir formació per millorar i/o tenir relacions sanes de parella.

La formació s'estructurarà per diferents temes, com l'amor (s'abordarà l'amor i l'enamorament, els estils amorosos, la monogàmia i el poliamor i el contracte de parella), la parella (sexualitat, amor romàntic, bon tracte, cura mútua, expectatives...), les dificultats (resolució de conflictes, maneig de la ira, les fases del desamor) i les relacions afectives (relacions íntimes, fantasies sexuals, jugarois sexuals...).

El taller se celebrarà el divendres, 3 de febrer, de 16 a 20 hores i el dissabte, 4 de febrer, de 10 a 14 hores, a la sala de plens del Consell de Formentera. Cal inscripció prèvia a través del correu electrònic educaciosocial@conselldeformentera.cat o al telèfon 971321271.

Es pot assistir en parella o de manera individual i també hi ha servei d'acollida per a infants.

20 de gener de 2023
Àrea de Comunicacio
Consell de Formentera

cartell 2023i taller bones relacions

Formació per millorar la convivència a les aules

foto 2022xii anar AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa que aquesta setmana els alumnes de sisè del CEIP Mestre Lluís Andreu, CEIP El Pilar, CEIP Sant Ferran i de primer d'ESO de l'IES Marc Ferrer han realitzat una formació de millora de la convivència escolar per part de Fundació Anar.

L'objectiu de la xerrada és desenvolupar programes d'intervenció que promoguin i millorin la convivència dins de les aules. Aquesta Fundació ajuda infants i adolescents amb risc. També se'ls ha facilitat les línies d'ajuda d'Anar tant per als mateixos infants, com per a les famílies. Podeu trobar la informació a la seua web.

Aquesta fundació realitza tallers a l'illa gràcies a la signatura d'un conveni de col·laboració amb l'àrea de Benestar Social del Consell de Formentera.


23 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Els usuaris del Centre de Dia visiten les depedències de la Policia Local

foto 2022xii visita cdd AEls usuaris del Centre de Dia han visitat aquesta setmana les dependències de la Policia Local i han pogut comprovar de primera mà com és la feina dels agents i les principals tasques que realitzen, com proves d'alcoholemia, "conduir" els vehicles policials, fer sonar les sirenes o veure una demostració de la unitat canina.

14 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 1 de 56

Inici
Anterior
1

telf emergsocial 112

Ens trobareu a:
Venda des Brolls, 53
07860 Sant Francesc Xavier
tel. 971 32 12 71 · fax 971 32 20 39
benestarsocial@
conselldeformentera.cat

Centre de Dia
Venda des Brolls
07860 Sant Francesc Xavier
tel. 971 32 16 17 · fax 971 32 22 20

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1