• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació

La Universitat Oberta per a Majors tracta els objectius de desenvolupament sostenible

La Universitat Oberta per a Majors (UOM) a Formentera celebra el divendres 18 de març una nova jornada amb la conferència 'Objectius de desenvolupament sostenible: 17 eines per canviar el món', a càrrec de Fina Darder, coordinadora del Fons Pitiús de Cooperació. La xerrada serà a les 17.00 hores en el Club de Jubilats de Sant Francesc i està oberta a gent gran a partir dels cinquanta anys.

16 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022iii UOM

Dilluns s'obri el període de sol·licitud de places de les escoletes per al curs 2022-2023

foto 2022 escoleta nadons AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Educació, informa que des del pròxim dilluns 14 de març fins a l'1 d'abril estarà obert el període de sol·licituds de places per a l'Escoleta Sa Miranda i l'Escoleta Sant Ferran per al curs 2022-2023 per als infants d'entre 0 i 3 anys.

La presentació de les sol·licituds s'ha de fer telemàticament al web del Govern balear:
https://www.caib.es/sites/primerainfancia/ca/informacia_del_procas_dadmissia/.

La documentació requerida s'ha d'entregar a l'Escoleta Sa Miranda (amb cita prèvia telefonant al 971 323 415). Les famílies poden demanar informació al correu electrònic: escoleta@conselldeformentera.cat (de 7.30 h a 14.30 h). Telefònicament: 971 323 415 (Escoleta Sa Miranda) i 673 615 130 (Escoleta Sant Ferran), en horari de 8.00 h a 9.30 h i de 12.30 h a 14.30 h.

Calendari

La llista de puntuacions provisionals es publicarà el 13 de maig. Les reclamacions es podran presentar entre el 16 i el 18 de maig. Les llistes definitives es publicaran el 31 de maig i les matrícules per al primer cicle d'educació infantil de les escoletes del Consell de Formentera es podran fer entre l'1 i el 16 de juny.

La consellera d'Educació i Cultura, Susana Labrador ha celebrat que "després de l'obertura de l'aula de nadons a l'Escoleta Sant Ferran aquest mateix mes de març, el pròxim curs ja oferirem a les dos escoletes tot el cicle d'educació infantil complet (de 0 a 3 anys) i esperam tenir llista d'espera zero per tots els nivells". Tot i això, la consellera ha destacat que l'Escoleta Sant Ferran està preparada per créixer en cas de necessitat.

Nova aula de nadons

La setmana passada va començar el període d'adaptació dels set infants de la nova aula per a nadons de l'Escoleta Sant Ferran. Recordam que aquesta escoleta ha obert portes aquest curs escolar. Al setembre varen començar els vint-i-set infants de les dos aules d'1-2 anys i 2-3 anys. Ara, al març, s'ha obert aquesta nova aula de nadons amb set infants. Pel que fa a l'Escoleta Sa Miranda, actualment acull vuitanta-dos infants de 0 a 3 anys, set dels quals són nadons.


11 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 escoleta inscripcions

Visita dels alumnes d'infantil del Mestre Lluís Andreu al Parc de Bombers

foto 2022 visita escola bombers AEls alumnes de quart d'infantil B (3 i 4 anys) del CEIP Mestre Lluís Andreu ahir varen visitar les instal·lacions del Parc de Bombers del Consell de Formentera i conegueren de primera mà com és la feina dels bombers. Els nou infants d'aquesta classe varen rebre informació teòrica i pràctica sobre primers auxilis o com actuar en cas d'incendi. També varen poder fer servir material dels bombers com ara mànegues o transceptors portàtils. El pròxim 25 de març els companys del grup A de quart d'infantil faran la mateixa visita.

8 de març de 2022
Área de Comunicación
Consell de Formentera

Nova oferta de cursos de català del Consell de Formentera

El Consell de Formentera, a través del Servei d'Assessorament Lingüístic, informa que s'ha obert una nova oferta de cursos de català de preparació per a les proves oficials del Govern balear del mes de maig. El període d'inscripció als cursos de català comença avui, dia 2, fins a l'11 de març. En aquest segon mòdul, s'ofereixen un total de nou cursos presencials dels diversos nivells en horari de matí i tarda: dos de nivell A2, dos de B1, dos de B2, dos de C1 i un del C2. Aquest darrer nivell (C2) es formarà segons la demanda de les persones interessades que s'hi inscriguin, i quan finalitzi el període d'inscripció, es perfilarà l'horari i els dies de docència.

Cursos gratuïts i places limitades

Aquests cursos són gratuïts, i s'ha previst que cada un dels grups aculli un màxim de vint-i-cinc alumnes i, per tant, les places són limitades. Una vegada es realitzi la inscripció, la persona interessada rebrà un correu electrònic confirmant la seua sol·licitud i tota la informació necessària per iniciar el curs. Els cursos seguiran les mesures sanitàries vigents aleshores.

L'inici dels cursos està previst el dilluns 14 i dimarts 15 de març, i l'acabament s'adaptarà a les dates de les proves oficials que ha convocat la DGPOLING del Govern de les Illes Balears per al mes de maig de 2022. De fet, el termini d'inscripció a les proves oficials s'inicia el pròxim 17 de març, i finalitza el 30 de març, i a la web de la DGPOLING ja hi ha tota la informació i les dates d'aquesta nova convocatòria.

Es pot realitzar la inscripció a qualsevol dels nivells per via telemàtica a través de l'Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana (OVAC), o bé presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), situada al carrer de Ramon Llull, 6 de Sant Francesc.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a sal@conselldeformentera.cat.

2 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 curs catala

Conferència sobre les dones refugiades de Palestina

El saló d'actes del Consell de Formentera, ubicat a la plaça de la Constitució, acull el pròxim 3 de març a les 17 hores, la conferència "Dones Refugiades de Palestina", que està organitzada per Unrwa, l'Agència de l'ONU per a refugiats palestins i en col·laboració amb l'àrea de Benestar Social del Consell de Formentera. La conferència forma part del programa d'activitats organitzades amb motiu del 8 març Dia de la Dona. Les persones interessades es poden inscriure al telèfon 971.32.12.71 i al correu electrònic noeliagonzalez@conselldeformentera.cat.

23 de febrer de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 palestina

Més articles...

Pàgina 10 de 39

10

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1